Baju Pengantin Lelaki Melayu

As tak berapa arif tentang baju melayu pengantin ni..sebab as tengok ...

As tak berapa arif tentang baju melayu pengantin n....

22 mei 2013

22 mei 2013....

445164064_3-4-pasang-baju-pengantin-perempuan-dan-3-pasang-baju-lelaki ...

445164064_3-4-pasang-baju-pengantin-perempuan-dan-....

yang ini design paling latest kan retis2 ramai kan pakai macam

yang ini design paling latest kan retis2 ramai kan....

Labels: baju melayu , sulam

Labels: baju melayu , sulam....

1328365901_310848314_4-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-SILANG-For-Sale.jpg

1328365901_310848314_4-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-....

1328365901_310848314_8-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-SILANG-.jpg

1328365901_310848314_8-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-....

ada butang di tangan baju pengantin lelaki

ada butang di tangan baju pengantin lelaki....

... siap.blogspot.com/2012/03/koleksi-baju-melayu-lelaki-cekak-musang.html

... siap.blogspot.com/2012/03/koleksi-baju-melayu-....

1328365901_310848314_7-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-SILANG-.jpg

1328365901_310848314_7-BAJU-PENGANTIN-LELAKI-BAJU-....

yang ni patern ada lipatan kat depan baju

yang ni patern ada lipatan kat depan baju....

Baju Silang Shantung Bersulam - Gold -SOLD

Baju Silang Shantung Bersulam - Gold -SOLD....

ada butang di tangan baju pengantin lelaki

ada butang di tangan baju pengantin lelaki....

june jun donate baju nak share lagi melayu online baju melayu ...

june jun donate baju nak share lagi melayu online ....

baju melayu suit pahlawan yg i likeeeeeee.... *credit photo BAK*

baju melayu suit pahlawan yg i likeeeeeee.... *cre....