Fesyen Pakaian 70an

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesyen mereka 'pukul habis

... lahir pada tahun 70-an paling ramai, dan fesye....

Misi Mencari Gaya Tahun 70-an (updated)

Misi Mencari Gaya Tahun 70-an (updated)....

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau event pestaria sesuai ...

Nah. Ni gaya jumpsuit. Haha. Nak pegi parti atau e....

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, t....

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, tema retro 70an n 80an

... ni, company tmpt keje nk buat annual dinner, t....

ya kalau fesyen 50an ala saloma atau fesyen 60an ala afida s tu ok ...

ya kalau fesyen 50an ala saloma atau fesyen 60an a....

Fesyen Baju 70an Bertudung

Fesyen Baju 70an Bertudung....

Risya tengah ambik sijil. Dah rupa pelakon cina pulak rupa risya nih.

Risya tengah ambik sijil. Dah rupa pelakon cina pu....

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang disediakan oleh penganjur

... Shafezah memenangi kategori pakaian yang dised....

Risya dengan teacher Inah. Dia ni teacher kelas Risya masa 5 tahun ...

Risya dengan teacher Inah. Dia ni teacher kelas Ri....

Mcm ni la fesyennya... ok gak kan? Cantik gak kalau kena caranya...

Mcm ni la fesyennya... ok gak kan? Cantik gak kala....

Ohsenyum : (8 Gambar) Fashion Pakaian Skinhead 70an Di African

Ohsenyum : (8 Gambar) Fashion Pakaian Skinhead 70a....

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. untuk asben nanti ...

gaya Saturday Night Fever ala-ala John Travolta. u....

Mula diperkenalkan sejak tahun 1920 lagi ~

Mula diperkenalkan sejak tahun 1920 lagi ~....

Fesyen Pakaian Retro http://naimcheom.blogspot.com/2011/06/retro.html

Fesyen Pakaian Retro http://naimcheom.blogspot.com....